Barn og forældre gymnastik

Barn og forældre gymnastik (6 mdr. til 4 år)

Nyt Nyt- nu helt fra 6 mdr. Vi tager nemlig på kursus i babysansemotorik.

Har du lyst til at få dig rørt på alle mulige måder f.eks. krybe, kravle eller klatre. Sammen med dit barn/ forældre/bedsteforældre. Er her holdet hvor alle er velkomne. Vi spænder over simple øvelser hvor det er det sansemotoriske der ligges vægt på. Til forøvelse til gymnatikspring. Og alt der imellem.
 
Det primære for holdet er at lægge grunden til fremtidens gymnaster. Der lægges meget vægt på at alle skal synes det er sjovt, og hver især udvikler sig en smule for hver gang.
 
Gennem brug af rim og remser, egen sang og cd’er, små og store redskaber, undersøger vi på vores egen måde og med inspiration fra trænerne, hvad de kan bruges til. Og styrker derved hele den motoriske udvikling. Programmerne bliver lavet ud fra børnenes niveau og interesser. Men det er vigtigt at huske, at vi som voksne er rollemodeller for vores børn, og det der rykker, er at vi er aktive.
 
En idrætsforsker har sagt, at det er vigtigere for børn at se MOR eller FAR aktiv i en idrætsgren, end at se en Wozniacki eller Messi hæve pokalen over hovedet. Derfor er det vigtigt, at de voksne går foran og er deltagende. Og det gør jo ikke noget at vi også kan mærke, at vi har bevæget os, når vi går derfra.Trænerteam: Sinne-Marie Kroer 0g Hanne Sørensen
Tid:  Tirsdag 16.00-17.00 .
Sted: Ørum Aktiv Center
Start: Tirsdag 17 september 2019
Pris: Kr. 695,- inkl. 2 stk. T-shirts

 
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com