Pige skoleturnering
Læs mere om skoleturneringen for piger og meld dit hold til:
Skoleturnering

Costa Brava Cup 2012

Pige og drenge fodboldspillere i AC Norddjurs ældre end 12 år, inviteres på fodboldtur til Barcelona-området i efterårsferien (uge 42). En fantastisk mulighed for en kæmpe oplevelse - fodboldmæssigt, kulturelt og hygge med fodboldvenner.

Turen/Prisen
Du indbydes hermed til en fodboldtur til det dejlige Nordspanien i efterårsferien. Turen vil indeholde fodboldkampe i en turnering, tur til det mægtige og flotte Barcelona samt forhåbentlig overværelse af en storkamp på Camp Nou.

Turen arrangeres i et samarbejde med Euro Sportring, der har mange års erfaring med disse ture. Vi har også brugt dem ved tidligere lignende ture i Stenvad BK - senest i 2006, hvor vi var i Italien.

Prisen ligger endnu ikke helt fast men vi arbejder på at det ikke må koste mere end kr. 3.500 pr. spiller for turen, som dækker transport, hotel + forplejning. Den endelige pris afhænger af transporten - afventer pt. pris på at flyve derned.

Udgifter til billetter til en fodboldkamp på Camp Nou samt til kulturel tur til Barcelona forventes at komme derudover.

Turen er primært for spillere og ledere, men forældre er også velkomne til at deltage på turen - til samme pris som spillerne. Det er dog vigtigt at pointere, at det også for forældre er en fodboldtur med overværelse af fodboldkampe og deltagelse i de indlagte arrangementer.

Vi skal bo på Hotel Capri, som er et 3-stjernet hotel med helpension, der ligger dejligt ved stranden i udkanten af byen Malgrat de Mar. Der er booket 3-4 sengs-værelser og enkelte dobbeltværelser til ledere. Se evt. mere på www.hotelcapri.com

HENT FOLDEREN MED ALLE INFORMATIONER HER

Nytårsappel i Stenvad
Opstart efteråret 2013

Så er vi ved at være klar til efteråret. Klik på ovenstående link for at læse mere..


 

Steffen Rasmussen Cup
 


Fredag d. 24/5 kl. 14-16

Se pulje og kamplan i linket ovenfor:


 
Fodboldskole 2013

I dag åbnes der for tilmelding til dette års fodboldskole i bla. Ørum uge 27 - fra mandag den 1. til fredag den 5. juli (den første uge i skolernes sommerferie).


Igen i år er det Theis Larsen, Per Larsen og Per Mogensen der står for afviklingen af fodboldskolen - sammen med mange dygtige instruktører.

Håber at vi igen i år ser en masse glade fodboldspillere på fodboldskolen i Ørum.

Tilmeldingslink kan findes via http://www.dgi.dk/Kalender.aspx

Sportslig hilsen

Per Mogensen
Fodboldskoleleder

____________________________________________________________
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com