Lidt om os:
AC Norddjurs fodbold hed tidligere Stenvad Boldklub - fusioneret 24.11.2011 til AC Norddjurs.

Her er lidt historie om Fodbolden...
Stenvad Boldklub blev stiftet i 1928 og har siden været repræsenteret i Jysk Boldspil Union indenfor såvel drenge- som pigefodbold.

Vi er NU en fodboldafdeling, som er vores sociale arbejde bevidst. Derfor har vi opsat nogle retningslinjer for, hvad vi som klub gerne vil tilbyde vores unge medlemmer.
Vi vil forsøge at lære de unge mennesker det at være en god kammerat, at respektere hinanden og hinandens særheder, at være tolerante overfor hinanden, men specielt hvordan man opfører sig i et sammenhold, og hvordan man igennem sammenholdet på et fodboldhold får en forståelse og en menneskelig accept af andre unge mennesker, deriblandt etniske grupper.

De unge skal lære at fungere socialt sammen med andre. Vi forsøger at lære dem, at glæden ved at vinde skal overstige frygten for at tabe i en holdidræt. De unge skal have en hel masse sjov og ballade, og samtidig lære at dyrke en idræt seriøst.
Med andre ord, vi forsøger at påtage os et ansvar.


Vores overordnede fodboldmål er at skabe nogle socialt bevidste og menneskelige fodboldspillere, som kan være nogle værdige repræsentanter for hele Norddjurs, men ikke mindst for AC Norddjurs når de spiller fodbold i ind/udland.

Følg os på facebook

AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com