Velkommen til AC Norddjurs Badmintonsmiley

Vores badmintonafdeling består hovedsageligt af en masse motionsspillere i alle aldre, en masse børne/ungre spillere og en gruppe turneringspillere.
Vi har mange som spiller fællesspil, hvor man hvis man ikke har en makker alligevel kan møde op og blive sat sammen med en anden. Her møder man nye modstandere hver gang og man bliver indelt i hold udfra niveau. 
Det er selvfølgelig også muligt at leje en bane til double eller single.
Vi er en afdeling hvor det sociale også vægtes højt af spillerne og derfor er der forskellige arrangementer/alternative spilleaftener indlagt gennem sæsonen. 
Til børne/unge instruktion er der 4 instruktører tilknyttet og her sørger AC Norddjurs for boldene.


En afdeling hvor du ikke kan undgå at stifte bekendtskaber.
Vi glæder os til at se digsmiley.


Kan være et billede af tekst, der siger "Badminton Vi har plads til dig uanset om du er ovet eller er nybegynder. Book en bane eller deltag i faellesspil. faellesspillet er der altid en spilleplan, sả man moder forskellige modstandere Vi kan vaere behjalpelig med at finde en makker. Start: 1. September born/unge: Mandage kl. 17-18 og 16-18, hvis er mange. Forvoksne: Mandage Fortrinsvis 18.00-19.00 18.00- faellesspil (mix doubler) Mandage 19.00- 20.00 faellesspil (dame og herredoubler) Mandage 20.00 22.00 faellesspil og book en bane Onsdage 18.00 19.30 book bane Kontakt:Elisabeth Juul 29802327 eller se mere pả acnorddjurs.dk"
Billeder fra børn og unge træning i badminton
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com