ATLETIK på banerne ved Ørum Skole.

 

Onsdage kl. 18:00-19:30

Første gang 19.april 2017


Kan du slå dig selv?

   Vi mødes hver onsdag  ved Ørum skole og har fælles opvarmning og træning.

   Her får du mulighed for at prøve nogle af atletikkens mange discipliner, så hvis du har lyst til at prøve forskellige løb, spring og kast er der rig mulighed for det.

   Alle arbejder med at blive bedre og forbedre deres personlige rekorder.

   Der afholdes flere nålestævner i løbet af sæsonen hvor der gennemføres en trekamp og der er mulighed for at få guld, sølv eller bronzenål for denne.

   Du tage idrætsmærke fra 12 år og opefter.

   Der er hvert år mulighed for at deltage i udenbys stævner som f.eks. DGI’s Landsmesterskab. Voksne er også velkomne til at komme og være med,
   mange har  idrætsmærker i over 25 år!


Kom og prøv - de første 3 gange er gratis!
 

                              

Højdespring              Længdespring           Løb/stafet                  Kuglestød
Boldkast                     Slyngbold                  Spydkast                    Diskoskast


 

Vi håber på en god sæson med godt vejr og mange børn og forældre. Husk at møde selv om det regner, da vi så kan gå i gymnastiksalen og øve indendørs og tage gymnastikprøven.

Kontingent:  Børn:     kr. 400,00
                         Voksne: kr. 175,00

Nærmere oplysninger: Jesper Munk Jensen                          Tlf. 20621209
                                            
Marianne Mathiesen                           Tlf. 30273661  

                       

I AC Norddjurs har der været atletik på programmet siden 1993. Vi mødes onsdag aften
på banerne ved Ørum skole fra midt i april til ca. midt september (dog ikke i sommerferien).

Vi mødes og har lidt fælles opvarmning i form af løb og diverse øvelser/lege, der øver reaktionsevnen. Derefter deles vi i forskellige aldersgrupper og træner alle de atletikdiscipliner vi har mulighed for i Ørum – højdespring – længdespring – løb, mange slags – boldkast – kuglestød – diskoskast – spydkast – og slyngbold.

Vi træner i løbet af sæsonen til idrætsmærket, som alle har mulighed for at kvalificere sig til fra de er 12 år (enkelte klarer kravene før den alder og det giver vi så selv et diplom på), men sideløbende hermed deltager vi i nålestævner, landsdelsmesterskaber og landsmesterskaber rundt i landet, arrangeret af DGI.

Vi afholder også selv 2 nålestævner i løbet af sæsonen, hvor man skal opfylde nogle krav - forskellige afhængig af ens alder - i løb, spring og kast. Alle får et diplom med deres resultater og har man opnået et vist antal point, er der også en nål med på diplomet.

Selve års-idrætsmærket består af flere beståede atletikdiscipliner efter en pointtabel samt en gymnastikprøve og en udholdenhedsprøve, som består af enten en 8 km gåtur på tid eller 20 km cykeltur på tid.
Gåturen har vi lagt ved Trehøje på Mols, hvor typisk hele familien kan være med, evt. også hund i snor. Man medbringer kaffekurv, som nydes efter gåturen og har man mere i benene er der mange der slutter af med en tur op på ” bjerget” for at nyde den fantastiske udsigt over Mols og oftest en flot solnedgang.

Foretrækker man de 20 km på cykel, afvikles den fra Ørum Skole og rundt omkring Nimtofte efter afmålt rute. Også her er hele familien velkommen til at deltage.

Atletik er for alle – så mød bare op! De voksne kan hjælpe til og samtidig selv tage
idrætsmærket, da kravene er tilpasset den alder, man nu har.
 

 
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com