Parkour
Parkour fra 7 år.
Begyndere, let øvet eller hardcore Traceur, der er plads til alle.

Parkour er for børn, der ikke kan sidde stille og elsker at hoppe, løbe og udfolde sig fysisk.
Vores træning vil være basic parkour og indeholder alle grundteknikker og vigtigst af alt, hvordan man laver rullefald.
Parkour lege vil også være en stor del af træningen. Der kan forekomme dage, hvor træningen foregår udenfor (dette vil blive udmeldt i god tid).
Træningen vil både være fysisk og psykisk hård,da vi i parkour laver nogle vilde spring. Her lærer man alle de forskellige vaults,og hvordan man udfører dem rigtigt. Det er også her man bliver en rigtig TRACEUR.

Træner: Rasmus Sørensen og Oliver Skovlund Ploug . (Bjarke Holm)
Tid: Tirsdag 18.30-20.00
Sted: Ørum Aktiv Center
Start: Tirsdag 18. sep.2018
Pris:595,- inkl. T.shirt
Parkour
Der findes tre former for Parkour. Parkour, Free Running og Urban Tricking.

Parkour er kropskunst, her handler det om balance, styrke, kondi og mental kontrol. Her handler det om at komme fra A til B, så nemt, flydende og så energibesparende som muligt. Parkour handler ikke om at konkurrer mod andre, men om at flytte sine egne grænser både fysisk og psykisk. Vi er et Team, som hjælper og støtter hinanden.

Free Running har fri bevægelse som højeste ideal. Her bruges de samme vaults/spring som i parkour, men her bruger man flere bevægelser som f.eks. saltoer, og mere energi på at komme fra A til B.

Urban Tricking er en bevægelseskunst nært beslægtet med Parkour. I Urban Tricking handler det til forskel fra Parkour om at lave visuelt flotte spring. Urban Tricking handler om at se muligheder i det urbane miljø, og som navnet antyder, at udøve tricks i bymiljøet.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com