Parkour

Parkour fra 7 år

Spring fra A til B, hop og løb, over/under og igennem forhindringer. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det handler om balance, styrke og kondi. Vi lærer grundteknik og basic parkour. Vi er et Team, der hjælper hinanden.

Tid: Tirsdage 17.15-19.00
Sted: Ørum Aktiv Center
Start: Uge 36
Trænerteam: Bente Hermann, Viktoria , Marius og Robin

Pris: kr. 695,- 

 

Parkour og spring - Deltager på begge hold.
Pris : Kr. 795,-

Parkour
Der findes tre former for Parkour. Parkour, Free Running og Urban Tricking.

Parkour er kropskunst, her handler det om balance, styrke, kondi og mental kontrol. Her handler det om at komme fra A til B, så nemt, flydende og så energibesparende som muligt. Parkour handler ikke om at konkurrer mod andre, men om at flytte sine egne grænser både fysisk og psykisk. Vi er et Team, som hjælper og støtter hinanden.

Free Running har fri bevægelse som højeste ideal. Her bruges de samme vaults/spring som i parkour, men her bruger man flere bevægelser som f.eks. saltoer, og mere energi på at komme fra A til B.

Urban Tricking er en bevægelseskunst nært beslægtet med Parkour. I Urban Tricking handler det til forskel fra Parkour om at lave visuelt flotte spring. Urban Tricking handler om at se muligheder i det urbane miljø, og som navnet antyder, at udøve tricks i bymiljøet.


 
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com