Rytmemix 14+

Så e vi klar til at starte et nyt hold til alle jer piger og drenge, der er vilde med den rytmiske del i gymnastikken. Alle - begynder som øvet, der er fyldt eller fylder 14 år i sæsonen 13/14 er velkommen på holdet.!
Du kan se frem til en masse fed musik, som vil danne ramme om nogle af de vigtigste grundelementer i gymnastikken. Vi har fokus på styrke, balance, smidighed og koordination - sving, hop, styrke, løb, udstrækning og meget mere vil indgå både i opvarmning og de forskellige serieopbygninger. Her ser vi gerne, hvis du som udøver har lyst til at bidrage med input i forhold til nogle fede dance moves, musikvalg eller andre ideer. Undervejs i sæsonen vil vi også inddrage elementer fra forskellige dansestilarter, eks. moderne dans, funk, latin, hip hop m.fl.
Vi afslutter med en sæsonopvisning, hvor vi i fællesskab udvælger nogle af de flotteste serier, som vi har lyst til at vise frem for forældre og venner.
Så uanset om du har en masse år bag dig med gymnastik og rytmik eller bare gerne vil udfordres og se, hvad dette hold kan tilbyde, vil vi glæde os til at se dig på holdet.
 
Træner: Louise Sørensen
Tid: Onsdag 19.30-21.00
Sted: Gymnastiksal A på Ørum skole
Start: Den 18. sep.
Pris: kr. 525,- inkl. T-shirt

 
AC Norddjurs | Formand | Rasmus Holm | Tlf.: 31198976 formand.acnorddjurs@gmail.com